Navštíveno 1329x

26.04.2007, 21:38 |
Kapka (M)
mam problem....procesor Apline PHX-700 a radio Alpine 7944....jde mi to že pokud nejedu autem par dni..tak mi totalne vycuca baterku..vim že to dela procesor..protože po druhe co se mi tohle stalo jsem si udelal na nej natvrdo vypinac.,.a byl klidek....ale minule jsem zase zapomel v noci když jsem prikeů ho vypnout...a baterka zase totalne vytlucena....je tohle normalni???

26.04.2007, 21:40 |
Kapka (M)
je mozne aby me ten procak odebiral když je vypnuty 0.5 Amper..a když je zapnuty tak 0.9 A ???dneska jsem to zkousel promerit....je to propojene prs AiNET a i optiku....presne tenhle problem ma i Johanik....ten samy procesor...optika...atd...

26.04.2007, 21:54 |
Ivouš jak mas remote ( pres Ai-net ? )

26.04.2007, 22:04 |
Kapka (M)
jojo..pres AiNET...procesor pripojen plus a minus...

27.04.2007, 00:20 |
erix7 (K)
kapak, to mne delalo taky, musi byt redio na klicke, cerveny kablik s ISO, ten samej problem mnel i Rom Octa. Proste, porcak ma spinani pres ai-net. ten samej probelem je treba HX-D2, musi jit pres klicek.
jako erik...vse pres klicek a je to...
Budu to muset taky trosku prekopat...

27.04.2007, 09:15 |
Kapka (M)
když me se pres kliček nechce...nemam to rad...spousta ruseni ..takove ty pecky když se startuje auto..bbrrr...musim to nejak vymyslet asi pres externi vypinac..když budu odstavovat auto na par dni tak vypnu vypinacem radio..zkusim to pormeřit.pak dam report sem...

27.04.2007, 09:38 |
ivls | Upraveno: 2007-04-27 09:40:22
tohle znám taky u clarionu, jak píše erix7
na dovolené jsem odstavil auto a při odjezdu jdu startovat a nic:-(
pak jsme na to došli, že to žere radijko - začal jsem vyndávat pojistku k napájení radia a bylo po problému - akorát, jak píše Kapka nepohodlné a můžeš zapomenout
pak byl i vypínač, ale tam to bylo nějak špatně řešený, protože se mi vymazávaly data z radia
přes klíček to taky nechci - důvod, jak píše Kapka + automatické rozsvícení světel při otočení klíčku
jestli někdo vymyslí elegantní řešení, tak prosím sem s nim :-)

27.04.2007, 10:13 |
Kapka (M)
už mam vyresino...promereno..takže procesor když beží bere 0.9A..pokud je propojen k radiu pres AiNET tak bere 0.55A pokud je radio pripojene natvrdo bez klicku..takže jsem si udeal vypinac na radio na pamet..misto kličku..a pohoda...jakmile vypnu radio pres ten vypinac tak bere procesor 0.05A takže to je v pohode,to je udrzovaci napajeni na pamet...schvalne když už to mam takhle rozkuchane zmerim kolik si bere radio když maka a když je vypnute..pro zajimavost...

27.04.2007, 10:29 |
Kapka (M)
takže radio...když je vypnute tak 0,03A..když je zapnute radio tak 0,93A ..a když jede CD v radiu tak 1.3A....jde o 7944 bez konocvych stupnu...
JJ mam ten samej problem a to mam 3 baterie ). Taky jsem se rozhodl dat prepinac.....
jj Alpiny jsou nenazrany kdyz jsou pripojeny jen na 30tku proud
tiez som tak uz 2x startoval cez kable
1. DVA9860+PXA-H701 napojene natvrdo na + a - od baterky a za tyzdnen baterka prec.
Odvtedy cerveny na klucik (ako erix) a zapinanie zosikov cez remote radia.
No, dneska se na to jdu vrhnout taky, tak uvidime co to pak bude delat